Tag Archives: leo

[Ficlet] Number One

IMG_20160603_124712

Title : Number One || Author : LaillaMP || Genre(s) : School-life, A bit Angst, Slice of Life, A bit Fluff || Length : Ficlet [700+w] || Rating : Teenager || Cast(s) : Jung Taekwoon (VIXX), Choi Yoochae (OC) || Disclaimer : i just own the story and the OC. Jung Taekwoon belongs to himself.

 

Bagaimana rasanya jadi nomor satu?

.

.

.

Continue reading

Advertisements

[VIXX’s Story] First Date

keo[Pic thanks to @okeyongiester karna udah ngasih inspirasi pas di Jaipur<3<3]

Title : First Date

Genre : Shonen-Ai, Fluff(?), comedy

Length : Series/Ficlet [2K+ words]

Cast(s) : Jung Taekwoon a.k.a Leo, Lee Jaehwan a.k.a Ken, VIXX’s members.

Part of VIXX’s Winter Tripple Date.

Read the rest of this fic ==> Perfect Love Project // Failed Holiday 12 // Smooth Break Up // Song of The Heart // Failed Holiday (Again) // Love is A Nightmare 12 // Hongbin’s Wish // First Date

****

Membaca buku dua kali bukan hal yang buruk kan?

Continue reading

[VIXX’s Series] Dont Want To Be An Idol (Leo Version)

poster_laillamp[cutie poster by Krys★ at Cafe Poster]

Title : Dont Want To Be An Idol
Genre : Romance, Idol-Life/?
Length : Ficlet [550 words]
Cast(s) : Jung Taekwoon (VIXX), Choi Yoochae (OC)
A/N : Hollarrrrr setelah sekian lama finally gue ngepost lagi (dan pasti terkacangi T.T)
Sejujurnya ini adalah versi yang bikin temen-temen gue pada gamparin gue karna…. yah liat sendiri lah/? gue ga bertanggungjawab atas apapun yang akan terjadi setelah membaca fic ini (ketawa setan) (kesetanan)
Awkay hope you guys entertained by this fic and please expect another series by UNIQ and Lovelyz <3<3<3

Read the rest of the member(s) – Hyuk // Hongbin // Ravi // Ken // Leo

Ps : i use VIXX’s members real name so dont be confused ^^

 

****

 “After some time passes, after I become a bit more famous

I will reveal you to the world”

.

.

.

Continue reading

[VIXX’s Story] Love is A Nightmare (Part 2-End)

17290_816591991728568_5111618158721675209_n

Title : Love is A Nightmare
Genre : shonen-ai, angst, romance
Length : 2 of 2 (End)
Main Cast : Han Sang Hyuk, Lee Hongbin
Other Cast : VIXX members
A/N : hiyaaa saya comeback lagi duh duh duh /cipok satu-satu/ /digampar/
Maapkeun ya harusnya kan mau pesta ff tanggal 17 eh mau ngundur hari sabtu kemaren eh malah batre laptop sama charger ga kebawa. Ga guna T.T
Okelah daripada banyak cingcong mending langsung ke spot. Maap kalo masih ada typo namanya juga tangan 😦

Read the rest of this fic ==> Perfect Love Project // Failed Holiday 12 // Smooth Break Up // Song of The Heart // Failed Holiday (Again) // Love is A Nightmare 1 -2

****

Continue reading

[Kiriman FF] Black Swan

black-swan

  • Title: Black Swan
  • Scriptwriter: Radita
  • Main Cast: Han Sanghyuk (VIXX)
  • Support Cast: VIXX Member, find it yourself
  • Genre: Friendship, Angst
  • Duration: Vignette
  • Rating: PG-13
  • Poster : Thanks to RyeohyunYoon@HSG for awesome poster
  • Summary : Sanghyuk, memiliki 5 orang sahabat yang menyayanginya, tetapi suatu kejadian terjadi yang membuat Sanghyuk terpisah dari temannya …
  • Disclaimer : Makasih buat IFK, sudah menampung FF abal-abalku ini 😀 . Untuk yang di italic adalah tanda flashback ya. Maaf untuk alurnya yang kecepatan, aku masih belum mahir buat FF dan selanjutnya…. Happy Reading ^^

I Don’t Believe Destiny.

Sanghyuk, lelaki yang kini sedang duduk di taman perumahannya menikmati tenggelamnya sang surya. Dia menantikan rembulan yang akan menggantikan surya di bumi. Setelah rembulan tampak malu-malu menunjukan wujudnya, lelaki itu berjalan menyusuri jalanan untuk menuju ke rumahnya.

Continue reading